Tips, weetjes, feitjes en gedachten van Kees Ruhe

Altijd al benieuwd geweest naar de gedachten van een therapeut? Vraag jij je af “wat gebeurt er nou eigenlijk tijdens zo’n sessie?”. Of wil je simpelweg eerst meer lezen voor je zelf een proces met hypnose therapie aangaat? Dit is je kans. Ik deel hier mijn gedachten, tips, weetjes, feitjes en belevenissen.

Belevenissen in Praktijk Ruhe

Soms kun je ook leren en inzichten krijgen door te lezen wat een ander meemaakt. Altijd anoniem en met toestemming van betrokken cliƫnten schrijf ik hier af en toe over.

Weetjes & Feitjes

Zo door de jaren heen leer je nog wel eens wat. De wetenschap staat niet stil. Er komen er steeds andere inzichten en behandelmethodes. Informatie is er om te delen! Ik houd je graag hiervan op de hoogte.

Wie denkt mee? deel je tips!

Mijn gedachten over van alles en nog wat deel ik ook weleens in mijn schrijfsels. Denk mee en reacties zijn welkom!