Liefdevol afvallen met hypnotherapie

Jojo je met jouw gewicht? Je bent niet de enige! Met onze werkwijze gaan we samen aan de slag om je blijvend gewichtsverlies te bezorgen. Daarom werk ik samen met MaatjesMinder Met verschillende invalshoeken en technieken helpen we je liefdevol naar een blij lijf.

Waarom eet je te veel?

Ik ga samen met jou op onderzoek uit terwijl je in trance bent.

Waarom eet je?

Waarom blijf je eten?

Waarom snoep en snaai jij terwijl je dat helemaal niet wilt?

Kwestie van wilskracht of is er iets heel anders aan de hand?

Ervaringsdeskundige "Monique" aan het woord

“Terugkijkend op mijn jeugd was ik eigenlijk helemaal niet zo dik. Degene die voor me zorgde na het overlijden van mijn moeder dacht daar anders over. Acuut werd ik op dieet gezet als tienjarige. Ik kan nog geen banaan zien of eten zonder de gedachte “Te veel zetmeel, word je dik van.” opkomt. Kreeg ik een reep chocola van iemand die op bezoek kwam, dan kon ik die later inleveren.

Ik leerde uit open zakken en pakken chips en koekjes te pikken en deze weer exact terug te vouwen. Omdat ik ook geen zakgeld kreeg was ik ook goed in pikken uit de supermarkt. Dacht ik. Want natuurlijk werd ik gepakt. Banger voor mijn “opvoeder” dan de politie lieten ze me godzijdank zonder aangifte gaan.

Ik worstel 40 jaar later nog steeds met eten. Niet vreemd, denk ik tegenwoordig. Terwijl ik “vroeger” vooral mezelf op mijn kop gaf. Geen wilskracht en discipline, vond ik van mezelf.”

Afvallen met een hypnotische maagband

Met een maagband die operatief wordt geplaatst wordt de toegang naar de maag verkleind. Daardoor kun je niet veel meer eten en ga je afvallen. Hetzelfde resultaat kan bereikt worden door onder hypnose een maagband te visualiseren.

Ik help je eerst om goed te ontspannen. Luisterend naar mijn stem kom je rustig in een trance. Zo noemen we het als je onder hypnose bent. Je blijft je altijd van alles bewust; alleen werken je hersenen nu op een dieper niveau mee. Als je weer uit je trance komt, zul je op eten reageren alsof je een operatieve maagband plaatsing hebt gehad. Je gaat minder eten omdat je sneller een vol gevoel krijgt en je verzadigd bent.

Wat houdt je tegen?

Meer weten? Neem contact met me op en ik leg je alles duidelijk uit.

Wat zijn de voordelen van een hypnotische maagband?

  • Geen lichamelijke ingreep of herstelperiode
  • Geen medicatie of narcose
  • Je blijft je bewust van wat er gebeurt
  • Goedkoper dan opereren
  • Goed en blijvend resultaat
  • Mogelijkheid tot (gedeeltelijke) vergoeding via je ziektekostenverzekering
  • Makkelijk strakker of losser zetten van de hypnose maagband in een volgende sessie

Hoe werkt hypnotherapie bij Praktijk Ruhe?

Soms zie je iemand staren. Je praat tegen ze zonder dat ze je lijken te horen. Alsof ze in een eigen wereldje zitten. Kinderen zijn er heel goed in. Misschien overkomt het jezelf wel regelmatig. Hypnose lijkt daarop. Het verschil is dat ik je begeleid om zo ontspannen te worden dat je wegdroomt. Ik help je de juiste beelden uit je onderbewustzijn op te roepen. Dan veranker ik jouw positieve (re)actie erop. Het gebruik van affirmaties helpt hierbij. Na ik je rustig weer uit de trance laat komen, maakt die verankering dat je een blijvende, gewenste reactie houdt. Bij een hypnotische maagband is de reactie dat je minder gaat eten omdat je je eerder voldaan en vol voelt. Langzaam zal je overgewicht daardoor verminderen.

Doelstelling & Toekomst

01
Blijvend gewichtsverlies
02
Zonder bijwerkingen
03
Met compassie
04
Een blij lijf

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem nu contact op en we kijken samen verder!